Roadmaster Limited: Motorshop Limburg nv
Roadmaster Limited
*Voertuigen kunnen zijn afgebeeld met optionele accessoires

Roadmaster Limited

Leverbaar vanaf € 33.290,- inclusief BTW

Roadmaster Limited

Roadmaster Limited

Leverbaar vanaf € 33.290,- inclusief BTW

Kleur

Thunder Black Azure Crystal
Crimson Metallic

5 JAAR GARANTIE

5 JAAR GARANTIE

2 jaar garantie + 3 jaar verlengde garantie (motorblok, transmissie, electronica).
Neem contact op met een Indian Motorcycle dealer voor de voorwaarden.

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor het garantiebeleid en verlengde garantie Indian Motorcycle. Van toepassing op de volgende modellen: Springfield, Springfield Dark Horse, Chieftain Dark Horse, Chieftain Limited, Roadmaster, Roadmaster Dark Horse, Roadmaster Limited, Indian Challenger Dark Horse, Indian Challenger Limited, Vintage Dark Horse, Vintage.

Voor wie alleen het beste wil.

De Indian Motorcycle Roadmaster Limited is een vakkundig gebouwde, robuuste en evenwichtige tourmotor en beschikt over de meest complete touruitrusting die Indian Motorcycle te bieden heeft.

V-Twin Thunderstroke 116

V-Twin Thunderstroke 116

De Thunderstroke 116-motor levert een koppel van 170 Nm voor een uitzonderlijke kracht bij lage toerentallen en vloeiende bewegingen bij elke snelheid.

140+ liter bagageruimte

140+ liter bagageruimte

Neem je spullen mee; veilig en droog in de zadeltassen met afstandsbediening, de topkoffer en opbergruimte in de beenschilden.

Unieke zadels

Unieke zadels

Het Rogue-zadel met ClimaCommand-verwarming en koeling wordt standaard gemonted en biedt de rijder en passagier nog meer comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

IDEAAL VOOR LANGE AFSTANDEN

De weg is soms lang, maar dat betekent niet dat hij ook zo moet aanvoelen. De Roadmaster Limited biedt een breed scala aan moderne toeruitrusting die elke rit aangenamer maakt.

Comfortabel en stijlvol rijden

Comfortabel en stijlvol rijden

Hoe ver je ook rijdt, de Roadmaster Limited brengt u comfortabel naar uw bestemming. En ook nog eens in stijl, met zijn heldere lak en hoogwaardige chroomafwerking van voor tot achter.

Een nieuwe norm

Een nieuwe norm

De hoogwaardige uitrusting omvat onder meer ledverlichting, een sleutelvrij startsysteem, een snelheidsregelaar, elektrisch vergrendelde zadelkoffers, een bandenspanningscontrole en verwarmde handgrepen.

Geoptimaliseerde luchtstroom

Geoptimaliseerde luchtstroom

Het elektrische windscherm laat zich met een druk op de knop in de hoogte verstellen. De lager in de kuip geplaatste ventilatieroosters staan garant voor optimaal comfort van de rijder en passagier.

Ride Command regelt het allemaal

RIDE COMMAND is het grootste, snelste en meest personaliseerbare scherm voor tweewielers, met een geïntegreerd Apple CarPlay®-systeem. 

Een doordachte rijervaring

Een doordachte rijervaring

Voortaan krijgt u de keuze tussen drie rijmodi – Tour, Standard en Sport – voor een rijervaring die zich aanpast aan uw rijstijl. Rear Cylinder Deactivation schakelt de achterste cilinder automatisch uit wanneer de motor stilstaat, voor meer comfort in langzaam verkeer.

Hoogwaardige audio

Hoogwaardige audio

De krachtige luidsprekers in de stroomlijnkap en de koffer leveren 200 watt aan kristalheldere audio. Bovendien omvat het systeem een dynamische equalizer, die het geluid automatisch aanpast om te compenseren voor rol-, wind- en motorgeluiden.

MEER GRIP DANKZIJ EEN GROTER SCHERM.

MEER GRIP DANKZIJ EEN GROTER SCHERM.

Een 7 inch scherm dat voorziet in integratie met Apple CarPlay®, stapsgewijze navigatie, Bluetooth®-connectiviteit en regeling van de koeling/verwarming van het ClimaCommand Rogue-zadel om de bestuurder en bijrijder nog meer comfort te bieden onder alle weersomstandigheden.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Voor een nog plezieriger rijervaring.
iPhone®-gebruikers kunnen nu uiterst eenvoudig toegang krijgen tot Apple Music en Maps, berichten versturen via Siri en nog veel meer via het 7 inch Ride Command-screen en met een ondersteunde Bluetooth-headset (niet meegeleverd).
Dit alles is mogelijk via een gebruiksvriendelijke interface die direct voor hen herkenbaar is.

Specificaties

Motor
MotortypeThunderstroke 116
Cilinderinhoud1890 cc
Boring x Slag103.2mm x 113mm
Compressieverhouding11.0:1
Elektronische brandstofinjectieGesloten brandstofinjectie / 54 mm boring
Prestaties
Maximaal koppel RPM3000 rpm
Maximum koppel (95/1/EC NM)171 Nm
Aandrijving
Primaire aanrdrijvingTandwielaandrijving, Natte Koppeling
KoppelingNatte meerplatenkoppeling
Versnellingsbakverhoudingen
1e9.403:1
2e6.411:1
3e4.763:1
4e3.796:1
5e3.243:1
6e2.789:1
Eindaandrijving2.2:1
Chassis
Vering: Voor - Type / VeerwegTelescoopvork / 119 mm
Vering: Achter - Type / VeerwegSingle Shock w/ Air Adjust / 114 mm / 45,7 mm ride in
Remmen / voorDubbel / Remklauwen met 4 Zuigers / 300 mm met Abs
Remmen / AchterEnkel / Remklauwen met 2 Zuigers / 300 mm met Abs
Banden/ voorMetzeler Cruisetec 130/60B19 61H
Banden / achterMetzeler Cruisetec 180/60R16 80H
WielenContrast Cut 10 spaken 19 inch x 3,5 inch / 16 inch x 5 inch
UitlaatsysteemGesplitste dubbele uitlaat met cross-over
Afmetingen
Lengte2593.3mm
Breedte1000 mm
Hoogte1490 mm
Gewicht (Lege tank / Volle tank)389kg / 403kg
Max. Toelaatbaar Gewicht628 kg
Zithoogte673,1 mm
Hellingshoek31°
Wielbasis1668 mm
Bodemvrijheid130mm
Balhoofdhoek25°
Naloop150 mm
Inhoud Brandstoftank20.8 L
Standaard
Standaard uitrustingThunderstroke 116-motor, Ride Command met 7 inch aanraakscherm, navigatie en geïntegreerd Apple CarPlay-systeem, hoogwaardig 200 Watt audiosysteem Bluetooth®, elektrisch windscherm, led-verlichting, op afstand afsluitbare zadeltassen & koffer, verwarmde zadels in echt leder, verwarmde handgrepen, drie rijmodi (Tour, Standard, Sport), cilinderuitschakeling voor achterste cilinder, bandenspanningscontrole, ABS, snelheidsregelaar, sleutelloos startsysteem, 12V-laadpoort
Electronica
MetersIn de kuip gemonteerd instrumentenbord met elektronische snelheidsmeter, toerenteller en brandstofmeter met kilometerteller, dubbele dagteller met afstand en tijd, huidig en gemiddeld brandstofverbruik, rijbereik, real-time klok, kompas, buitentemperatuurmeter, versnellingsindicator, bandenspanningsindicator voor en achter, draaiuren motor, indicator olieverversing, gemiddelde snelheid, accuspanning, radio-informatiedisplay, weergave storingscodes, indicator stuurverwarming (indien voorzien), en 15 led-indicatoren: snelheidsregelaar aan, snelheidsregelaar ingesteld, neutraal, grootlicht, richtingaanwijzer, ABS, check motor, lage bandenspanning, laag brandstofniveau, beveiligingssysteem, lage oliedruk en keuze-instelling km/u of m/u

Afbeeldingen

Indian Roadmaster Limited
Indian Roadmaster Limited
Indian Roadmaster Limited
Indian Roadmaster Limited
Indian Roadmaster Limited
Indian Roadmaster Limited

Meer Indian modellen

Motorshop Limburg - 3990 - Peer - Belgium