Sport Chief: Motorshop Limburg nv
Sport Chief
*Voertuigen kunnen zijn afgebeeld met optionele accessoires

Sport Chief

Leverbaar vanaf 22 190 € inclusief BTW "Exclusief variabele kosten transport, aflevering en opties."

Sport Chief

Sport Chief

Leverbaar vanaf  22 190 €  inclusief BTW "Exclusief variabele kosten transport, aflevering en opties."

Kleur

Black Smoke
Ruby Smoke
Stealth Gray

Prestaties zijn een gegeven. Respect moet verdiend worden

Prestaties zijn een gegeven. Respect moet verdiend worden

Alles aan Sport Chief is speciaal vanuit de fabriek gebouwd met het oog op prestaties. Met hoogwaardige prestatiecomponenten die bekend zijn in de tweewieler industrie, bewijst Sport Chief dat hoge normen nooit uit de mode raken. Als het gaat om prestatievermogen en agressieve stijl, tilt Sport Chief Amerikaanse V-Twin performance cruisers naar het volgende niveau.

Volgestouwd met Premium componenten

Volgestouwd met Premium componenten

Sport Chief is de ultieme performance cruiser in de Indian Motorcycle line-up dankzij bewezen merkcomponenten: langere Fox® piggyback achterschokdempers, 43 mm KYB® Upside down voorvork en dubbele Brembo® 4 zuiger remklauwen met semi-zwevende 320 mm rotors. Instant vertrouwen gecombineerd met een stijl die die hoofden direct zal doen draaien.

Rij stevig met vol vertrouwen

Rij stevig met vol vertrouwen

Het bouwen van het beste stopt niet bij het toevoegen van premium ophangings- en remcomponenten. De rijder in de juiste positie brengen om de prestaties te maximaliseren, is net zo belangrijk. Dankzij een solo zadel in gunfighter-stijl met een hogere bolster, een verhoogde hellingshoek van 29,5 graden en ‘mid-controls’, kunnen rijders steviger en langer rijden met meer vertrouwen en comfort.

Custom Style dwingt respect af

Custom Style dwingt respect af

Sport Chief heeft een prestatiestijl die past bij alle componenten waarmee het rijden wordt geoptimaliseerd. De nieuwe ‘Quarter Fairing’ heeft een 6,5" voorruit voor windbescherming en een agressieve uitstraling. In scherp contrast uitgevoerde lichtgewicht gegoten lichtmetalen 19-inch voorwiel en stevig 16-inch achterwiel bepalen het silhouet. De Pirelli® Night Dragon-banden, bieden zowel stijl als extra grip.

Ere wie ere toekomt

Ere wie ere toekomt

De lat hoger te leggen voor de ‘performance’stijl, betekent dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Stijlvolle glanzend zwarte 6-inch Moto-stijl risers met machine highlights zijn standaard en staan voor ‘serious business’. Machinaal bewerkte kroonplaten en moto-stijl stuur zorgen voor de verbinding tot één geheel, zowel in custom looks als in gekozen ergonomie die past bij zijn agressieve stijl.

Moderne technologie verborgen in het volle zicht

Moderne technologie verborgen in het volle zicht

Het 4-inch touchscreen behoudt een klassieke esthetiek door het uiterlijk van een analoge meter. Het biedt stapsgewijze navigatie met verbonden functies zoals weersinformatie en verkeersoverzicht, laat u de rijmodi bedienen, oproepen beantwoorden of weigeren en uw muziek beheren vanaf elk met Bluetooth verbonden apparaat.

Grote cilinderinhoud. Brute kracht

Grote cilinderinhoud. Brute kracht

De ultieme performance cruiser heeft bewezen Amerikaanse spierballen als basis nodig. De legendarische luchtgekoelde Thunderstroke 116 V-twin produceert 162Nm ruw koppel dat domineert in alle 6 versnellingen, waardoor je de kracht hebt om alles, en iedereen, de achterzijdevan je uitlaat te laten zien en hen een waas van bandenrook achter te laten.

Een blanco canvas om te customizen

Een blanco canvas om te customizen

We hebben het moeilijke deel op ons genomen gedaan, zodat rijders eenvoudig hun eigen toevoegingen kunnen doen. De Sport Chief heeft een klassiek mechanisch ontwerp met een eenvoudig stalen buizenframe, luchtgekoelde V-twin-motor en iconische cruiser-styling. Een open uitnodiging om zelf verder aan te passen. Hakken en slijpen is niet direct vereist dankzij een groot aantal fabrieksaccessoires van Indian Motorcycle die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd voor een nog stijlvollere look en verhoogde prestatiemogelijkheden.

Alle onderdelen die je zou willen hebben zitten er standaard bij

Alle onderdelen die je zou willen hebben zitten er standaard bij

Er is niets standaard aan de baanbrekende rijvoorzieningen waarmee elke Sport Chief wordt geleverd; 3 rijmodi (Sport, Standard, Tour), cruise control, keyless ignition, Bosch® ABS, LED-verlichting en een USB-oplaadpoort.

De geschiedenis van een legendarisch merk

1921

In 1921 zag de Indian Motorcycle Chief het levenslicht. De Chief werd ontworpen door de legendarische dirt track-coureur en ontwerper Charles Franklin die ook de geestelijk vader van de Scout was. De Chief had een 1000 cc V-twin dubbelnokker en viel op door zijn lage zit en sierlijke lijnen. De rijders waren enthousiast over zijn betrouwbaarheid, indrukwekkende koppel en wendbaarheid, zodat de Chief al snel wereldwijd geliefd was. In de late jaren 40 speelde de Chief een belangrijke rol in het naoorlogse tijdperk van motorracen en customizing in de Verenigde Staten.

Meer dan 100 jaar later...

In 2021, ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Chief heeft Amerika's eerste motorfietsfabrikant deze iconische motorfiets een compleet nieuwe gestalte gegeven. De nieuwe Chief is de perfecte mix van oud en nieuw: een tijdloos design gecombineerd met moderne technologieën en prestaties, zonder compromissen. Dankzij zijn eenvoudige stalen frame en wielbasis van 1,63 m heeft hij nog altijd zijn klassieke gedrongen uiterlijk. Met het tijdloze design van de Chief als eerbetoon aan het legendarische verleden van Indian Motorcycle en de onopvallend aanwezige moderne technologie zal hij niemand teleurstellen, behalve degenen die hadden gedacht hem wel voor te kunnen blijven.

Specificaties

Motor
Motortype luchtgekoelde Thunderstroke 116
Cilinderinhoud 1890 cc
Boring x Slag 103.2mm x 113mm
Compressieverhouding 11:1
Elektronisch geregeld brandstofinspuitsysteem Gesloten circuit brandstofinjectie/54 mm boring
Prestaties
Maximaal koppel RPM 3200 rpm
Maximum koppel (95/1/EC NM) 162 Nm
Aandrijving
Primaire overbrenging Aandrijving met natte koppeling
Koppelingsplaten Nat, meervoudige platenkoppeling
Versnellingsbakverhoudingen
Overbrengingsverhouding (1e) 9.403:1
Overbrengingsverhouding (2e) 6.411:1
Overbrengingsverhouding (3e) 4.763:1
Overbrengingsverhouding (4e) 3.796:1
Overbrengingsverhouding (5e) 3.243:1
Overbrengingsverhouding (6e) 2.789:1
Eindoverbrenging 2.2:1
Vering
Vering: Voor - Type / Veerweg KYB UPSD telescopische voorvork - 130 mm
Vering: Achter - Type / Veerweg Dual Fox® Piggyback Schokdempers - 100 mm
Chassis
Remmen / voor Dubbele Brembo / 320mm semi zwevende remschijven / 4 zuiger remklauw
Remmen / Achter Enkele / 300mm semi zwevende remschijf / 2 zuiger remklauw
Banden/ voor Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
Banden / achter Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Wielen Sport gegoten zwart 19in x 5in - Sport gegoten 16 in x 5 in
Uitlaatsysteem Dubbele uitlaat met balanspijp
Afmetingen
Wielbasis 1640 mm
Zithoogte 686 mm
Bodemvrijheid 149 mm
Lengte 2301 mm
Breedte 842 mm
Hoogte 1270 mm
Hellingshoek 29.5°
Balhoofdhoek 28°
Naloop 111 mm
Inhoud Brandstoftank 15.1L
Max. Toelaatbaar Gewicht 526 kg
Gewicht (Lege tank / Volle tank) 302 kg / 311 kg
Features
Kleur/graphics Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Gray
Fabrieksgarantie 2 jaar, ongelimiteerde kilometers
Standaard
Standaarduitrusting ABS. Rijmodi, sleutelloos startsysteem, USB oplaadpunt, 12v oplaadpunt, achercilinder de-activatie
Verlichting LED koplamp, LED achterlicht / remlicht / knipperlichten
Electronica
Meters Snelheidsmeter, kilometerteller, dagteller, brandstofmeter, kompas, omgevingstemperatuur, versnellingsindicator
Infotainment 4 in touchscreen powered by RIDE COMMAND. Touchscreen display bevat real-time klok; omgevingstemperatuur; kop; audio-informatie display; kaart/navigatie; Bluetooth-status voor telefoon en headset; voertuigstatus (voltage, motoruren, olieverversing); voertuiginformatie (snelheid, brandstofbereik, toerental, versnellingspositie); actuele ritgegevens (afstand, verplaatsingstijd, stoptijd, hoogte, hoogteverandering); tripmeters; rijmodus selectie; helderheid van het scherm; en het uitlezen van de foutcode van het voertuig.

Meer Indian Motorcycle modellen

Motorshop Limburg - 3990 - Peer - Belgium

The protection of your data is important for us.
Click on "Activate" to allow us requesting google servers to show Google Maps.